OM LENNART

Hos LENNART designer vi plakater. Vores stil er minimalistisk og nordisk. Formålet med vores web-shop er, at alle skal have muligheden for at pryde deres vægge med et enkelt og dekorativt design.


HVEM ER VI?

LENNART er en dansk design web-shop, der sælger plakater til dig og din bolig. Bag webshoppen er et søskendepar – Lise og Ida der begge brænder for indretning og kunst og derfor har vi netop startet denne webshop, der sælger dekorative plakater. Ida står for konceptudvikling, håndtering af webshoppen og markedsføring af vores online profil. Lise er visuel kunster samt fotografen bag kunstplakaterne og står derfor for den kreative proces.

Vi går begge meget op i miljøet og har stor fokus på økologi, derfor har vi også valgt prints, der er fremstillet af 100% eksklusivt genbrugspapir. Det gør, at plakaterne har en lækker overflade med struktur. Vores prints har desuden det danske svanemærke samt det europæiske miljømærke Blomsten.HVORFOR NAVNET LENNART?

Navnet bag web-shoppen stammer fra vores svenske rødder og vores kære far, der hedder LENNART til mellemnavn. Vi har netop valgt LENNART, fordi vi ønsker, at webshoppen skal være personlig, og at det er tydeligt, at det er os, der står bag shoppen. Vi står både vores familie og hinanden meget nært, hvorfor vi har valgt et navn, der har betydning for os.

Vi håber, at du vil nyde dit besøg hos os, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Velkommen til og rigtig god fornøjelse.


ER DU INTERESSERET I AT FORHANDLE VORES LENNART PLAKATER?

Hvis du er interesseret i at forhandle vores LENNART kunstplakter, så er du velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon, så tager vi en uforpligtende snak.

Mail: lennartplakat@gmail.com

Tlf.: 27131480