OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her har du mulighed for at få svar på de ofte stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret her, så er du velkommen til at kontakte os.


MIN LENNART PLAKAT ER IKKE KOMMET ENDNU? 

Din pakke bliver sendt med PostNord inden for 1-2 hverdage.


MIN VARE ER BESKADIGET, HVAD GØR JEG? 

Det kan desværre ske, at varen bliver beskadiget under transporten. Hvis du har oplevet det, så kontakt os venligst på vores mail lennartplakat@gmail.com.


JEG HAR MODTAGET EN FORKERT VARE, HVAD GØR JEG?

Det kan desværre ske, at vi har sendt en forkert vare ved en fejl. Hvis du har oplevet det, så kontakt os venligst på vores mail lennartplakat@gmail.com.


KAN JEG FORTRYDE MIT KØB?

Ja det kan du godt. Du kan læse mere om vores handelsbetingelser her eller skriv til os på vores mail lennartplakat@gmail.com. Oplys gerne dit ordrenummer eller fakturanummer samt om du ønsker pengene retur til ombytning til en ny LENNART plakat.


JEG HAR IKKE MODTAGET EN ORDREBEKRÆFTELSE?

Det kan desværre ske, at vores mail er røget i dit spamfilter eller at mailadressen der er indtastet i forbindelse med købet er forkert. Hvis du kontakter os på vores mail lennartplakat@gmail.com, så sender vi en ny.


HAR I JERES EGEN BUTIK?

Nej vi har desværre ikke en butik, men vi gør opmærksom på, at der er fri fragt. Læs mere om vores levering her.


KAN JEG FÅ LAVET MIN EGEN PLAKAT?

Vi kan desværre ikke love, at dit ønske om en egen plakat bliver opfyldt. Men du er velkommen til, at skrive forslag til nye by plakater ned. Vi tjekker løbende disse forslag igennem for at se, hvad der er stemning for. Vi kan desværre ikke opfylde alles ønsker, men vi vil forsøge at imødekomme så mange som muligt. Skriv venligst til lennartplakat@gmail.com.


FIK DU IKKE SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL?

Kontakt os

LENNART

Tlf.: 27131480

Mail: lennartplakat@gmail.com