Så er der igen nyt fra LENNART!

Vi har fået et samarbejde med Modsvar.

Vi har lige nu en kampagne kørende inde på Modsvars hjemmeside, hvor du kan spare 15%.

Du køber vores plakater igennem Modsvars webshop og sparer 15%, men det er os, der sender plakaterne ud til dig.

Lige nu er det vores RUM : GRØN #5, der er i kampagnen. Tjek det ud her.


HVAD ER MODSVAR?

Modsvar er en online markedsplads for design og mode, der støtter og formidler nyere design- og fashion brands gennem en ny og social forretningsmodel. Modsvar har fokus på bæredygtighed og kvalitet.

Skynd jer ind & køb i dag!


Så står LENNART igen klar på en messe og denne gang er det Formland. Det bliver ikke os personligt, du kan møde på standen, men vores LENNART plakater vil være til stede blandt INCADO Production. INCADO Production står med en masse spændende nyheder på stand 3020 og i blandt deres upcoming kunstnere finder du LENNART.


HVAD ER FORMLAND? 

Formland er en designmesse, der finder sted 2 gange om året. Det er stedet, hvor en masse fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør mødes. Det er stedet, hvor du samler dine indlæb og oplever inspirerende trendzoner og trend-talks med de skarpeste i branchen.


 HVORNÅR?

DATO: 17-20 august 2017

STED:

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning

TID: 09.00-18.00


Vi glæder os til en weekend på designmessen fyldt med masser af inspiration, nyheder og trends indenfor nordisk design. Ikke mindst ser vi frem til at møde de mange udstillere.

I kan følge med på dagen fra vores instagramprofil @lennartplakat

Vi ses i weekenden i MCH Messecenter Herning!


Vi er så heldige at få lov at deltage i Danmarks største designmarked – nemlig FindersKeepers. Vi er igang med de helt store forberedelser, så vi kan stå klar, når dørene åbner kl. 11.00 i København. Det er første gang, at vi er med som udstiller hos FindersKeepers og vi er mega spændte!


HVAD ER FINDERSKEEPERS?

FindersKeepers er et anderkendt designmarked for nye designere og iværksættere og det jo præcist, hvad LENNART er.

Designmarkedet finder sted i København, Århus og Stockholm og I kan finde LENNART i København.


HVORNÅR?

DATO: 6. – 7. maj 2017

STED: Lokomotivværkstedet, København SV

TID: 11.00 – 17.00 lørdag og søndag  

Du kan se priser og rutevejledning på FindersKeepers.dk.


SES VI?

Vi står klar med vores tre serier; RUM:GRØN, RUM:BLÅ og PROVINS. Vi er så spændte på at mærke stemningen på markedet, møde Jer og ikke mindst vise vores flotte, minimalistiske plakater frem. Vi håber, at I tager godt imod vores plakater.

I kan følge med fra dagen på vores instagram @lennartplakat.

Kig endelig forbi og sig hej!

 


Nu er dagen endelig kommet, hvor vi med stolthed kan fortælle, at vores hjemmeside LENNART (www.lennart-plakat.com) er gået i luften.

I kan tro, at vi har glædet os! Det har længe været en drøm for os at starte en web-shop op, der sælger plakater. Så vi er så glade for, at det endelig er blevet en realitet. Nedenfor kan i læse lidt om webshoppen.


OM WEBSHOPPEN LENNART

LENNART er en dansk design web-shop, der sælger plakater til dig og din bolig.

LENNART designer plakater, som har et minimalistisk og nordisk udtryk.

Formålet med plakaterne er, at det skal være muligt for alle at pryde deres vægge med et enkelt og dekorativ design.

Bag webshoppen er et søskendepar – Lise og Ida. Vi brænder begge for indretning og kunst, hvorfor vi netop har valgt at starte denne web-shop op.


OM VORES LENNART PLAKATER

Vores stil er minimalistisk og nordisk. Vores plakater bliver fremstillet af 100% genbrugspapir, hvilket gør, at plakaterne har en lækker overflade med struktur. Desuden har vores prints det danske svanemærke samt det europæiske miljømærke blomsten.

Hvis du er interesseret i at læse mere om os og vores plakater, er du velkommen til at gøre det her.

Vi håber, at I tager rigtig godt imod vores webshop – rigtig god fornøjelse!

De bedste hilsner

Lise & Ida


Wauw!!! KÆMPE nyhed. Lise Johansson – fotografen bag LENNART er dobbelt vinder i verdens største fotokonkurrence: Sony World Photography Awards 2017.


Sony World Photography har udnævnt Lise, som vinder af Open-konkurrencen i kategorien Enhanced samt vinder af den danske National Award.

Det er så vildt og vi kan slet ikke få armene ned!

Lise vinder Open-konkurrencn i kategorien Enchanced med sit billede Hearth #3. Ikke nok med det, så vinder hun også førstepladsen i den danske National Award-konkurrence.

Lise skal til galla i London den 20. april for at modtage de flotte priser. Vi glæder os!

I kan se pressemeddelesen her.


OM LISE 

Lise er visuelkunster samt fotograf og har udover denne webshop sit eget kunst. Lise er uddannet fotograf på Vera – kunst- og designskolen samt Medieskolerne i Viborg.


OM BILLEDET 

Billedet Lise er vinder af, er en del af hendes eget kunst. Billedet Hearth#3 er en del af en større serie – Hearth. Lise udtaler følgende om hendes egen stil:

”Jeg tager ofte udgangspunkt i fysiske miniaturefigurer af landskaber og arkitektoniske rum og sammensætter det med de teksturer og objekter, jeg vil fotografere, så jeg kan bruge det som byggesten i redigeringsprocessen. Det er vigtigt for mig, at de endelige billeder bevarer mystikken mellem det naturlige og det konstruerede samt leger med skala og perspektiv, så beskueren stiller spørgsmålet: I hvilket omfang er disse billeder virkelige, og hvilken virkelighed repræsenterer de?”

Ønsker I, at se billedet eller andre billeder Lise har lavet, kan I se det her.