Vi er så heldige at få lov at deltage i Danmarks største designmarked – nemlig FindersKeepers. Vi er igang med de helt store forberedelser, så vi kan stå klar, når dørene åbner kl. 11.00 i København. Det er første gang, at vi er med som udstiller hos FindersKeepers og vi er mega spændte!


HVAD ER FINDERSKEEPERS?

FindersKeepers er et anderkendt designmarked for nye designere og iværksættere og det jo præcist, hvad LENNART er.

Designmarkedet finder sted i København, Århus og Stockholm og I kan finde LENNART i København.


HVORNÅR?

DATO: 6. – 7. maj 2017

STED: Lokomotivværkstedet, København SV

TID: 11.00 – 17.00 lørdag og søndag  

Du kan se priser og rutevejledning på FindersKeepers.dk.


SES VI?

Vi står klar med vores tre serier; RUM:GRØN, RUM:BLÅ og PROVINS. Vi er så spændte på at mærke stemningen på markedet, møde Jer og ikke mindst vise vores flotte, minimalistiske plakater frem. Vi håber, at I tager godt imod vores plakater.

I kan følge med fra dagen på vores instagram @lennartplakat.

Kig endelig forbi og sig hej!

 


Nu er dagen endelig kommet, hvor vi med stolthed kan fortælle, at vores hjemmeside LENNART (www.lennart-plakat.com) er gået i luften.

I kan tro, at vi har glædet os! Det har længe været en drøm for os at starte en web-shop op, der sælger plakater. Så vi er så glade for, at det endelig er blevet en realitet. Nedenfor kan i læse lidt om webshoppen.


OM WEBSHOPPEN LENNART

LENNART er en dansk design web-shop, der sælger plakater til dig og din bolig.

LENNART designer plakater, som har et minimalistisk og nordisk udtryk.

Formålet med plakaterne er, at det skal være muligt for alle at pryde deres vægge med et enkelt og dekorativ design.

Bag webshoppen er et søskendepar – Lise og Ida. Vi brænder begge for indretning og kunst, hvorfor vi netop har valgt at starte denne web-shop op.


OM VORES LENNART PLAKATER

Vores stil er minimalistisk og nordisk. Vores plakater bliver fremstillet af 100% genbrugspapir, hvilket gør, at plakaterne har en lækker overflade med struktur. Desuden har vores prints det danske svanemærke samt det europæiske miljømærke blomsten.

Hvis du er interesseret i at læse mere om os og vores plakater, er du velkommen til at gøre det her.

Vi håber, at I tager rigtig godt imod vores webshop – rigtig god fornøjelse!

De bedste hilsner

Lise & Ida


Wauw!!! KÆMPE nyhed. Lise Johansson – fotografen bag LENNART er dobbelt vinder i verdens største fotokonkurrence: Sony World Photography Awards 2017.


Sony World Photography har udnævnt Lise, som vinder af Open-konkurrencen i kategorien Enhanced samt vinder af den danske National Award.

Det er så vildt og vi kan slet ikke få armene ned!

Lise vinder Open-konkurrencn i kategorien Enchanced med sit billede Hearth #3. Ikke nok med det, så vinder hun også førstepladsen i den danske National Award-konkurrence.

Lise skal til galla i London den 20. april for at modtage de flotte priser. Vi glæder os!

I kan se pressemeddelesen her.


OM LISE 

Lise er visuelkunster samt fotograf og har udover denne webshop sit eget kunst. Lise er uddannet fotograf på Vera – kunst- og designskolen samt Medieskolerne i Viborg.


OM BILLEDET 

Billedet Lise er vinder af, er en del af hendes eget kunst. Billedet Hearth#3 er en del af en større serie – Hearth. Lise udtaler følgende om hendes egen stil:

”Jeg tager ofte udgangspunkt i fysiske miniaturefigurer af landskaber og arkitektoniske rum og sammensætter det med de teksturer og objekter, jeg vil fotografere, så jeg kan bruge det som byggesten i redigeringsprocessen. Det er vigtigt for mig, at de endelige billeder bevarer mystikken mellem det naturlige og det konstruerede samt leger med skala og perspektiv, så beskueren stiller spørgsmålet: I hvilket omfang er disse billeder virkelige, og hvilken virkelighed repræsenterer de?”

Ønsker I, at se billedet eller andre billeder Lise har lavet, kan I se det her.