FRAGT OG LEVERING

Hos LENNART har vi gratis fragt på alle ordrer til Danmark. Vi sender fragtfri til en valgtfri pakkeshop i Danmark. Hvis du gerne vil have sendt pakken til din hjemmeadresse, så kan det også sagtens lade sig gøre mod en merpris.


Vi afsender pakker på alle hverdage. Bestiller du en plakat i weekenden eller på en helligdag, så sender vi pakken den efterfølgende hverdag.

Leveringstiden er 1-3 hverdage. Vores fragtpriser i Danmark er:

Levering i pakkeshop – GRATIS

Levering til hjemmeadresse – 39 Kroner


LENNART sørger for levering af pakker med PostNord og vi bestræber os på at afsende dine varer inden for én hverdag. Rettidig levering forudsætter dog, at PostNord overholder dag-til-dag levering. LENNART kan dermed ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. I tilfælde af udeblevne leverancer, fremsender vi selvfølgelig en ny leverance uden beregning.

Afhenter du ikke din bestilling i pakkeshoppen indenfor afhentningsfristens udløb, modtager vi pakken retur. Modtager vi en returneret pakke opkræver vi et ekspeditionsgebyr på 39 kroner, hvilket vi fratrækker dit returbeløb. Ønsker du at købe varen igen, skal ud lave et nyt køb.

Har du nogle spørgsmål til os, kontakt os på nedenstående mail eller se vores ofte-stillede-spørgsmål liste her.


Kontakt os

LENNART

Tlf. 27131480

Mail: lennartplakat@gmail.com